Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Vi er en av få bedrifter som har lyst til å miste kundene våre, så vi er overbegeistret hvis du har funnet din utkårede 💕
Så hva med å legge igjen en brukerhistorie for å inspirere andre single? Klikk her.


Men tilbake til saken. Angående den profilen
🧐

  • Logg inn på kontoen din fra en datamaskin
  • Slik sletter du kontoen din: Gå til Min konto > Suspender profilen min > For å slette profilen din kan du klikk her. Eller klikk her.
  • Profilen din forsvinner innen 24 timer.

Hvis du vil ha mulighet til å få tilgang til informasjonen din, eller bruke kontoen din igjen (for eksempel hvis det fortsatt er tidlig i forholdet ditt med en ny partner), kan du velge å suspendere profilen din i stedet for å slette den ved å klikke på Suspender profilen min. Eller klikk her.

! Hvis du har valgt å betale i avdrag, kan det hende du fortsatt har mer igjen å betale.

Mobil og app:

Du kan ikke slette profilen din fra mobile eller Android App

  • Logg på kontoen din fra en datamaskin og følg instruksjonene ovenfor.

IOS App:

  • Logg inn på kontoen din.
  • Klicka på Jeg > ⚙️ > Slett profilen min
  • Profilen din forsvinner innen 24 timer.
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.