Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvorfor vises alltid skjulte eller blokkerte profiler i mine søke-

Funksjonene «Skjul profiler» og «Blokker profiler» er forskjellige og har dermed ikke samme funksjonsmåte.

Hvis du blokkerer en profil, vil dette føre til at kommunikasjonen sperres og denne personen vil ikke lenger kunne skrive til deg. Profilen til denne personen vises fremdeles i alle
søkeresultatene.

Men hvis du skjuler en profil, legges den til listen med «Skjulte profiler» og vises ikke lenger i søkene dine. Du kan skjule opptil 999 profiler.
Hvis du har skjult en person og profilen fremdeles vises i dine søkeresultater, betyr det at du allerede har nådd maksimalt antall på 999 skjulte profiler.

Du kan når som helst angre på blokkeringen av en profil slik at du kan legge til andre profiler etterpå. Dette gjør du ved å gå til rubrikken «Besøk» og klikke på «Skjulte profiler» i avsnittet
«Mine siste hendelser» oppe til venstre på siden. Ved å klikke på «+»-symbolet, vises den berørte profilen igjen i dine søkeresultater.

Funksjonene «Skjul profiler» og «Blokker profiler» er forskjellige og har dermed ikke samme funksjonsmåte.

Hvis du blokkerer en profil, vil dette føre til at kommunikasjonen sperres og denne personen vil ikke lenger kunne skrive til deg. Profilen til denne personen vises fremdeles i alle
søkeresultatene.

Men hvis du skjuler en profil, legges den til listen med «Skjulte profiler» og vises ikke lenger i søkene dine. Du kan skjule opptil 999 profiler.
Hvis du har skjult en person og profilen fremdeles vises i dine søkeresultater, betyr det at du allerede har nådd maksimalt antall på 999 skjulte profiler.

Administrering av listen over skjulte profiler er dessverre ikke tilgjengelig fra applikasjonen. Du fjerner skjulte profiler ved å logge deg inn fra en datamaskin og så går du til rubrikken
«Besøk». Klikk på «Skjulte profiler» i avsnittet «Mine siste hendelser» oppe til venstre på siden og klikk på «+»-symbolet for å vise den berørte profilen på nytt i søkeresultatene.

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.