Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan kan jeg vise et medlem igjen eller fjerne det fra listen over blokkerte profiler?

Du fjerner en person fra listen over blokkerte profiler ved å gå til «min konto» og klikke på «Se blokkerte medlemmer» i feltet «Filtrer medlemmer». Ved å klikke på «Fjern blokkering», vises den berørte profilen igjen i dine søkeresultater

Du fjerner en person fra listen over blokkerte profiler ved å gå til «min konto» og klikke på «Se blokkerte medlemmer» i feltet «Filtrer medlemmer». Ved å klikke på «Fjern blokkering», vises den berørte profilen igjen i dine søkeresultater

Administrering av skjulte eller blokkerte profiler er dessverre ikke mulig fra appen.

Du fjerner blokkerte profiler ved å logge deg inn fra en datamaskin. Dette gjør du ved å gå til «min konto» og klikke på «Se blokkerte medlemmer» i feltet «Filtrer medlemmer». Ved å klikke på «Fjern blokkering», vises den berørte profilen igjen i dine søkeresultater

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!