Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan filtrerer eller sletter jeg visse profiler i løpet av søkene mine?

Du kan skjule en profil fra resultatlistene dine ved å klikke på krysset ved siden av vedkommendes profil. Profilen forsvinner da fra alle listene dine og vil ikke lenger foreslås ved senere
søk.

Du kan når som helst se listen over «Skjulte» profiler på profilsiden din i den innlagte siden «Mine siste hendelser» i venstre kolonne.

Hvis du bestemmer deg for å skifte mening, klikker du på «+» til høyre for medlemmets presentasjonsprofil. Profilen forsvinner da automatisk fra listen og blir igjen foreslått i løpet av søkene
dine.

APPLE
Du skjuler en profil fra dine resultatlister ved å trykke på ikonet med tankeprikker øverst til høyre på den aktuelle profilen. Velg «Skjul profil» for å legge denne personen til dine skjulte
profiler.

Du kan når som helst se listen over skjulte profiler ved å gå til avsnittet «Jeg». Trykk på tannhjulikonet øverst til venstre og så på «Skjulte profiler» i avsnittet «Preferanser» for å få
tilgang dit.

ANDROID
Du skjuler en profil fra dine resultatlister ved å trykke på ikonet med tankeprikker øverst til høyre på den aktuelle profilen. Velg «Skjul profil» for å legge denne personen til dine skjulte
profiler.

Du kan når som helst se listen over skjulte profiler ved å gå til avsnittet «Jeg». Trykk på « Innstillinger » nederst på siden og så på « Skjulte profiler » i avsnittet « instillinger » for å
få tilgang dit.

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.