Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan skjuler jeg kontoen min?

Du kan skjule profilen din fra siden “Min konto” -> “ Suspendert profilen min”. På neste side klikk så på “Suspender profilen min” for å bekrefte forespørselen.

Før du skjuler profilen din, har du mulighet til å oppheve automatisk fornying av abonnementet.

Hva skjer når profilen min er skjult?

– Du får tilsendt en bekreftelsesepost.
– Profilen din forsvinner fra nettstedet innen en 24 timers frist og du mottar ingen flere epostvarslinger fra oss.
– Opplysningene på din profil bevares, men de kan ikke ses lenger av de andre medlemmene.

Du kan gjenaktivere profilen din når som helst fra en datamaskin!

Finn igjen alle dine personlige opplysninger ved å logge deg på nettstedet ved hjelp av passord og brukernavn eller ved å klikke på lenken i bekreftelseseposten.

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Du kan skjule profilen din fra siden “Jeg” -> “tannhjulikonet”. På neste side klikk så på “Suspender profilen min” for å bekrefte forespørselen.

Hva skjer når profilen min er skjult?

– Du får tilsendt en bekreftelsesepost.
– Profilen din forsvinner fra nettstedet innen en 24 timers frist og du mottar ingen flere epostvarslinger fra oss.
– Opplysningene på din profil bevares, men de kan ikke ses lenger av de andre medlemmene.

Du kan gjenaktivere profilen din når som helst fra en datamaskin!

Finn igjen alle dine personlige opplysninger ved å logge deg på nettstedet ved hjelp av passord og brukernavn eller ved å klikke på lenken i bekrefteleseposten.

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Du kan skjule profilen din fra siden “Min konto” -> “ Suspendert profilen min”. På neste side klikk så på “Suspender profilen min” for å bekrefte forespørselen.

Før du skjuler profilen din, har du mulighet til å oppheve automatisk fornying av abonnementet.

Dette er bare mulig fra en datamaskin eller mobilversjonen!

Hva skjer når profilen min er skjult?

– Du får tilsendt en bekreftelsesepost.
– Profilen din forsvinner fra nettstedet innen en 24 timers frist og du mottar ingen flere epostvarslinger fra oss.
– Opplysningene på din profil bevares, men de kan ikke ses lenger av de andre medlemmene.

Du kan gjenaktivere profilen din når som helst fra en datamaskin!

Finn igjen alle dine personlige opplysninger ved å logge deg på nettstedet ved hjelp av passord og brukernavn eller ved å klikke på lenken i bekreftelseseposten.

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.