Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan kan jeg avregistrere meg og slette profilen min med et løpende abonnement?

Du kan stoppe abonnementet via en datamaskin ved å oppheve automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Dette gjør du ved å gå til rubrikken «Min konto» tidligst 24 timer etter betaling og opptil 48 timer før abonnementet utløper.

Når du er på siden, klikker du på:

– “Min konto”-> “Mitt abonnement”.

– Følg etappene for å avbryte den automatiske fornyelsen.

Ønsker du å avregistrere deg?

Avregistrering er bare mulig fra en datamaskin!

Slett kontoen fra rubrikken «Min konto» og deretter ved å klikke på «Suspender profilen min». Bekreft så forespørselen på neste side ved å klikke på «For å slette profilen din kan du klikk her».

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen. Hvis du bare vil skjule profilen din, klikker du på «suspender profilen min»

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Du kan stoppe abonnementet via en datamaskin ved å oppheve automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Dette gjør du ved å gå til rubrikken «Min konto» tidligst 24 timer etter betaling og opptil 48 timer før abonnementet utløper.

Når du er på siden, klikker du på:

– “Min konto”-> “Mitt abonnement”.

– Følg etappene for å avbryte den automatiske fornyelsen.

Ønsker du å avregistrere deg?

Avregistrering er bare mulig fra en datamaskin!

Slett kontoen fra rubrikken «Min konto» og deretter ved å klikke på «Suspender profilen min». Bekreft så forespørselen på neste side ved å klikke på «For å slette profilen din kan du klikk her».

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen. Hvis du bare vil skjule profilen din, klikker du på «suspender profilen min»

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

APPLE
Du kan slette abonnementet ved å oppheve automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Dette gjør du ved å gå til rubrikken « Mine abonnementer » i applikasjonen « App Store » tidligst 24 etter
betaling og opptil 48 timer før abonnements utløpsdato.

Ønsker du å avregistrere deg?
Du kan når som helst be om at kontoen din slettes. Dette gjør du ved å sende forespørselen til kundeservice per epost, og angi kundenummer og epostadresse.

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist.

ANDROID
Du kan be om å få opphevet automatisk fornyelse hos kundeservice per epost, opptil 48 timer før abonnementets utløp.

Forespørselen din blir behandlet innen 24 timer:

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist.

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.