Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan avregistrerer jeg meg etter at jeg har møtt noen på nettstedet?

Gratulerer! Dette var en god nyhet! ! Du kan dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Avregistrering er bare mulig fra en datamaskin!

Slett kontoen fra rubrikken «Min konto» og deretter ved å klikke på «Suspender profilen min».  Bekreft så forespørselen på neste side ved å klikke på «For å slette profilen din kan du klikk her».

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen. Hvis du bare vil skjule profilen din, klikker du på «suspender profilen min»

 

Gratulerer! Dette var en god nyhet! ! Du kan dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Avregistrering er bare mulig fra en datamaskin!

Slett kontoen fra rubrikken «Min konto» og deretter ved å klikke på «Suspender profilen min».  Bekreft så forespørselen på neste side ved å klikke på «For å slette profilen din kan du klikk her».

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen. Hvis du bare vil skjule profilen din, klikker du på «suspender profilen min»

 

Gratulerer! Dette var en god nyhet! ! Du kan dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Avregistrering er bare mulig fra en datamaskin!

Slett kontoen fra rubrikken «Min konto» og deretter ved å klikke på «Suspender profilen min».  Bekreft så forespørselen på neste side ved å klikke på «For å slette profilen din kan du klikk her».

Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen. Hvis du bare vil skjule profilen din, klikker du på «suspender profilen min»

 

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.