Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan sletter jeg en melding?

Du sletter e-postmeldinger ved å gå til rubrikken «meldinger» i den vannrette menyen øverst på siden.

Velg posten du vil slette. Klikk på papirkurv «Slette samtaler».

Meldingene slettes ikke endelig. Hvis du har slettet en melding ved en feil, kan du på neste side velje «Opphev» og meldingen flyttes da tilbake til innboksen. Hvis du derimot vil slette meldingen endelig, klikker du på «Slett».

Du kan slette samtalene i avsnittet «Jeg», og så i rubrikken for meldinger. Velg ønsket samtale, trykk på tankeprikkikonet øverst til høyre og så på «Slett».

Det er ikke mulig å slette meldinger en etter en slik du kan gjøre fra en datamaskin. Hvis du sletter en melding på appen, medfører dette endelig sletting av alle samtalene med det berørte
medlemmet.

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.