OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hvorfor får jeg beskjed om at epostadressen min allerede er i bruk?

Hvis epostadressen din allerede er tilknyttet en profil, kan du ikke bruke den for en annen konto.

Hvis du vil frigjøre denne epostadressen og bruke den til din nye profil, må du først avslutte din tidligere konto. Dette gjør du ved å logge deg på din eksisterende konto og fylle ut
brukernavn og passord på hjemmesiden. Hvis du ikke finner passordet ditt, går du til rubrikken "Glemt passord eller brukernavn" for å få tilsendt et nytt.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei

Se liknende svar