OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hvordan skjuler jeg kontoen min?

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “ Slett kontoen min”. På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “Hvis du ønsker å skjule kontoen din, ber vi deg om å klikke på “Suspender profilen min”.

Klikk så på “Suspender profilen min” for å bekrefte forespørselen.

Før du skjuler profilen din, har du mulighet til å oppheve automatisk fornying av abonnementet.

Hva skjer når profilen min er skjult?

- Du får tilsendt en bekreftelsesepost.
- Profilen din forsvinner fra nettstedet innen en 24 timers frist og du mottar ingen flere epostvarslinger fra oss.
- Opplysningene på din profil bevares, men de kan ikke ses lenger av de andre medlemmene.

Du kan gjenaktivere profilen din når som helst!

Finn igjen alle dine personlige opplysninger ved å logge deg på nettstedet ved hjelp av passord og brukernavn eller ved å klikke på lenken i bekreftelseseposten.

Hvis du har møtt den rette på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din i rubrikken "Suksesshistorier"!

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei

Se liknende svar