OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hvordan kan jeg vise et medlem igjen eller fjerne det fra listen over blokkerte profiler?

Du fjerner en person fra listen over blokkerte profiler ved å gå til "min konto" og klikke på "Se blokkerte medlemmer" i feltet "Filtrer medlemmer". Ved å klikke på "Fjern blokkering", vises den berørte profilen igjen i dine søkeresultater

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei