OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hvordan kan jeg avregistrere meg og slette profilen min med et løpende abonnement?

Du kan stoppe abonnementet ved å oppheve automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Dette gjør du ved å gå til rubrikken "Min konto" tidligst 24 timer etter betaling og opptil 48 timer før abonnementet utløper.

Når du er på siden, klikker du på:

- “Min konto”-> “Forvalte abonnementet mitt”.

- Følg etappene for å avbryte den automatiske fornyelsen, og husk å velge “fortsett med oppsigelsen” når du får spørsmål om dette.

Når dette er gjort:
- får du en bekreftelsesepost.
- fortsetter du å dra nytte av abonnementet til og med utløpsdatoen.
- Når abonnementet utløper, har du ikke lenger tilgang til nettstedets betalingsfunksjoner.
- Dessuten debiterer vi ingen beløp lenger på bankkontoen din etter at abonnementet er utløpt.

Ønsker du å avregistrere deg?

Slik gjør du for å si opp medlemskapet ditt. Husk at dette kun kan gjøres via en PC, på nettstedet vårt, og verken via mobil eller nettbrett:

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “ Slett kontoen min”. På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “For å slette profilen din kan du klikk her” eller “Suspender profilen min”.

Du mister tilgangen til kontoen din, og profilen din fjernes fra nettstedet innen 24 timer.
Hvis du vil beholde kontoen din, og ønsker å fortsette å ha tilgang til funksjonene, kan du velge å skjule profilen din av og til, i stedet for å avslutte medlemskapet.
Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen!

Hvis du har møtt den rette på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din i rubrikken "Suksesshistorier"!

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei

Se liknende svar