OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hvordan avregistrerer jeg meg?

Sletting av kontoen din og alle opplysningene må gjøres fra datamaskinen din.

Slik gjør du for å si opp medlemskapet ditt.

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “ Slett kontoen min”. På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “For å slette profilen din kan du klikk her” eller “Suspender profilen min”.

Du mister tilgangen til kontoen din, og profilen din fjernes fra nettstedet innen 24 timer.
Hvis du vil beholde kontoen din, og ønsker å fortsette å ha tilgang til funksjonene, kan du velge å skjule profilen din av og til, i stedet for å avslutte medlemskapet.
Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen!

Hvis abonnementet fremdeles gjelder, må du begynne med å oppheve automatisk fornying av abonnementet.

 

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei

Se liknende svar