OnlinehjelpFå svar på dine spørsmål

ABONNEMENT

|

ANNONSE

|

AVREGISTRERING

|

BESØKT

|

BETALING

|

BOOST

|

EVENT

|

FAVORITTER

|

FLASH

|

FOTO

|

GÅ TIL

|

GDPR

|

INCOGNITO

|

LOGG PÅ

|

MATCH AFFINITY

|

MELDINGER

|

MØTE DEN RETTE

|

ØK SJANSENE DINE

|

PASSORD

|

PLUS

|

PREMIUM

|

REGISTRERING

|

SIKKERHET

|

SØK

|

SPOTLIGHT

|

SVARTELISTE

< Tilbake

Hva betyr blokker en profil?

Med funksjonen "Blokker" kan du blokkere kommunikasjonen med medlemmene. Denne handlingen har ingen betydning for listene og søkeresultatene dine og medlemmenes profiler vil fremdeles vises
der. De berørte personene vil kunne besøke profilen din, flørte med deg, legge deg til favorittene deres, men de kan ikke sende deg meldinger.

Fikk du svar på spørsmålet ditt?

JaNei

Se liknende svar