Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Hvordan sletter jeg alle opplysningene mine fra Match.com?

Sletting av kontoen din og alle opplysningene må gjøres fra datamaskinen din.

Slik gjør du for å si opp medlemskapet ditt.

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “Suspender profilen min”.

På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “For å slette profilen din kan du klikk her” eller “Suspender profilen min”.

Du mister tilgangen til kontoen din, og profilen din fjernes fra nettstedet innen 24 timer.
Hvis du vil beholde kontoen din, og ønsker å fortsette å ha tilgang til funksjonene, kan du velge å skjule profilen din av og til, i stedet for å avslutte medlemskapet.
Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen!

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din i rubrikken «Suksesshistorier»!

Sletting av kontoen din og alle opplysningene må gjøres fra datamaskinen din.

Slik gjør du for å si opp medlemskapet ditt.

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “ Slett kontoen min”. På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “For å slette profilen din kan du klikk her” eller “Suspender profilen min”.

Du mister tilgangen til kontoen din, og profilen din fjernes fra nettstedet innen 24 timer.
Hvis du vil beholde kontoen din, og ønsker å fortsette å ha tilgang til funksjonene, kan du velge å skjule profilen din av og til, i stedet for å avslutte medlemskapet.
Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen!

Hvis abonnementet fremdeles gjelder, må du begynne med å oppheve automatisk fornying av abonnementet.

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din i rubrikken «Suksesshistorier»!

Sletting av kontoen din og alle opplysningene må gjøres fra datamaskinen din.

Slik gjør du for å si opp medlemskapet ditt.

Du kan stenge profilen din fra siden “Min konto” -> “Suspender profilen min”.

På neste side skal du bekrefte det du har bedt om ved å klikke på “For å slette profilen din kan du klikk her” eller “Suspender profilen min”.

Du mister tilgangen til kontoen din, og profilen din fjernes fra nettstedet innen 24 timer.
Hvis du vil beholde kontoen din, og ønsker å fortsette å ha tilgang til funksjonene, kan du velge å skjule profilen din av og til, i stedet for å avslutte medlemskapet.
Alle opplysningene tilknyttet kontoen din blir slettet innen en 24 timers frist. Hvis du vil kunne finne igjen alle opplysningene om deg til enhver tid og beholde kontoen, kan du velge bare å skjule profilen!

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din  https://room.myfeelback.com/website/5hqj4i3vuKCgIUNnz/fullPage?d%3Amedia=Bl&oid=7057!

Hvis du har møtt noen på nettstedet, kan du dele din erfaring med de andre medlemmene ved å fortelle historien din i rubrikken «Suksesshistorier»!

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.