Onlinehjelp Få svar på dine spørsmål
FAQ
Kategorier Oftest stilte spørsmål
Kategorier
Oftest stilte spørsmål
Tilbake

Er det mulig å overføre abonnementet mitt til en annen profil?

Hvis du ikke ønsker å søke lenger på nettstedet, er det ikke mulig å gi resten av abonnementet til noen i din omgangskrets: Overføringer av abonnement er ikke mulig og endelig avslutning av en konto innebærer at du mister resten av abonnementet.
Men hvis du deaktiverer profilen, har du mulighet til å gjenaktivere profilen din bare med et klikk, og dra nytte av abonnementet ditt helt til det utløper.

Hvis du ikke ønsker å søke lenger på nettstedet, er det ikke mulig å gi resten av abonnementet til noen i din omgangskrets: Overføringer av abonnement er ikke mulig og endelig avslutning av en konto innebærer at du mister resten av abonnementet.
Men hvis du deaktiverer profilen, har du mulighet til å gjenaktivere profilen din bare med et klikk, og dra nytte av abonnementet ditt helt til det utløper.

Hvis du ikke ønsker å søke lenger på nettstedet, er det ikke mulig å gi resten av abonnementet til noen i din omgangskrets: Overføringer av abonnement er ikke mulig og endelig avslutning av en konto innebærer at du mister resten av abonnementet.
Men hvis du deaktiverer profilen, har du mulighet til å gjenaktivere profilen din bare med et klikk, og dra nytte av abonnementet ditt helt til det utløper.

  • På datamaskin Klikk for å endre
  • På mobilnettsted Klikk for å endre
  • På app Klikk for å endre
Svarer disse opplysningene på spørsmålet ditt?
Ja Nei
Takk for at du besøkte onlinehjelpen. Lykke til med navigeringen på nettstedet!

Vennligst kontakt kundeservice for å få svar på spørsmålet.